Bestill .guru domene nå

En guru er noen som er ekspert i et bestemt område. Noe som gjør .guru domene til et naturlig valg for alt fra blogg med råd til gjør-det-selv-nettsteder.
Wikipedia:

«En guru (hindi, opphav fra sanskrit, egentlig i betydningen tung, verdig) er i indiske religioner og vestlige yogabevegelser en person som har nådd en høy grad av åndelig innsikt, og som derfor er i stand til å undervise eller fungere som spirituell veileder. Guru-begrepet er sentralt i hinduisme, buddhisme og sikhisme, og for tilhengere av disse religionene er det viktig å finne en guru man har respekt for og som man kan stole på. I Vesten brukes guru ofte som en humoristisk betegnelse på en person som er ekspert innenfor et emne.»Priser er fra kr. 249 pr år.

 

 

 

u

FINN DITT DOMENE

Legg inn ditt domenenavn under og se om det er ledig. «Ditt domenenavn» gir status på alle toppdomener. «Ditt domenenavn.guru» for kun å se status på .guru domene.

FINN DITT DOMENE

Når du har funnet riktig domene – bestill! Etter at du har funnet riktig .guru domene-betal! Du kan betale med Paypal eller kredittkort ditt. Domenet vil være klar i løpet av kortest mulig tid, og vi skal kontakte deg veldig rask via e-post eller kontaktskjema!

BETALE FOR DITT DOMENE

Har du behov for Webhotell tjeneste? Du kan leie plass til dine websider på vår webserver. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet. Ditt Webhotell skal være klar i løpet av kortest mulig tid.

v

KOMMUNIKASJON

NÅ DEN MÅLGRUPPEN DU ØNSKER

IDEER

LEGG DEM FREM FOR OSS

E-POST

OG DOMENE

Kontakt oss for domenehosting i dag:

12 + 14 =