ØNSKER DU EN NETTSIDE DU UTVIKLER SELV ELLER ØNSKER DU HJELP MED HELE PROSESSEN FRA HOSTING, TILDESIGN, UTVIKLING OG VEDLIKEHOLD?

Nettstedet handler om omdømme og omsetning. Det virkelig store spørsmålet er om nettstedet egentlig fungerer. Og i en tid der stadig mer av nettrafikken går via mobil, er et viktig spørsmål om det i det hele tatt går an å bruke nettstedet fra en mobil enhet.
FUNKER DET PÅ MOBIL?

På mange nettsteder er over 50 prosent av trafikken fra mobil. Tilpasser nettstedet seg ulike nettdingser – på en god måte? Det er ikke nok at nettstedet er mobilt tilpasset, det må også gå an for brukeren å få noe fornuftig ut av den mobile løsningen. Er klikkflatene store nok? Er det mulig å lese innholdet og gjøre det man ønsker? Responsivt design er et must i dag – noen ganger bør man også vurdere en egen løsning for mindre enheter.

SJEKK KONTAKTDATA

Er det lett å finne kontaktdata? Er det lett å finne direkte frem til avdelinger og enkeltpersoner, eller må alle via sentralbord? Er adresse og kart til lokalene lett tilgjengelig?

HVA SKAL FOLK GJØRE PÅ NETTSTEDET

Tenk igjennom hva forskjellige brukere i forskjellige målgrupper bør kunne gjøre på nettstedet – og tilpass nettstedet deretter!

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Mange bedrifter ønsker å bli godt synlige i de forskjellige søkemotorene som Google, Bing etc men ikke like mange vet hvordan dette blir gjort. SEO står for “search engine optimalization” og det innebærer at man anpasser nettsiden slik at man blir bedre integrert i søkemotorene sånn at dem enklere “finner” din hjemmeside eller nettbutikk.

FÅR FOLK GJORT DET VIKTIGSTE PÅ FORSIDEN

Det er nok av eksempler på at fortellergleden tar overhånd på nettet. Selv virksomheter som er kjent for fysiske produkter gjemmer dem godt bort til fordel for profileringsbudskap. Kommer det viktigste først på forsiden? Er det slik vi skal fremstå i dag – eller var det noe vi forlot i fjor?

Kontakt oss for webside i dag:

2 + 3 =