SERVERHOSTING

Outsorce serverdriften. Velg skyløsning : virtuell server, ASP eller annen løsning. Dette gir deg faste forutsigbare IT kostnader, hvor man via stordriftsfordeler reduserer kostnadsnivået på vedlikehold. La andre ta seg av tidkrevende rutiner som backup, antivirus og oppgraderinger av programvare. Nyt godt av mer oppetid takket være raskere reserveovergang og støtte for flere databaser per volum.

DEDIKERT, VIRITUELL SERVER

Vi gir deg tilgang til en virtuell server (VPS/VM) i din egen nettsky i vårt datasenter. Her kan du jobbe  når som helst, hvor som helst og med den enheten du foretrekker. Enten det er en mobil telefon, en Mac eller en stasjonær pc.

Du slipper å investere i datarom, sikker strømforsyning, kjøling, nettverkselektronikk, internettaksess, brannmur, servere, lagring og backup. Vi tar oss av hele infrastrukturen din og tilpasser den dine behov.

EN MODERNE ASP

Gjennom vårt ASP-driftsmiljø gir vi deg muligheten til å bruke samme arbeidsmiljø uansett hvor du er. Alle dine programmer og dokumenter ligger trygt i vårt driftssenter. Vi setter opp en komplett dedikert IT-plattform basert på dine behov, som f.eks Office-programmer, fil-lagring, regnskap, kundeoppfølging, logistikk, advokat-programmer og revisjon for å nevne noen.

Den lokale PC’en eller enheten kobler til et eksternt arbeidsmiljø og all databehandling skjer sentralt i et sikkert driftssenter. Programmer,e-post,data,innstillinger,virus- og spam beskyttelse kjører sentralt og ikke på lokale PC’er.

HVA ER SERVERHOSTING

Er en betegnelse på en tjeneste hvor deler eller hele IT-løsningen utvikles eller leveres av en ekstern leverandør. Hosting er en sentral del av Cloud Computing hvor plattformer, infrastruktur eller applikasjoner, kjøres eller hostes, i store datahaller.

 

FORDELEN MED SERVERHOSTING

Utmerket ytelse, større grad av pålitelighet og forbedret sikkerhet. Mangler du plass i datarommet? Bruker du mye tid på å vedlikeholde brukere? Glemmer du å oppdatere programvaren? Eller koster det for mye? Ønsker du faste stabile IT utgifter. Har du frykt for nedetid. Har du en server som må oppgraderes. Glemmer du tidkrevende rutiner som backup, antivirus og oppgraderinger

 

VIKTIGST AV ALT VED VALG AV SERVERHOSTING: BEST MULIG SIKKERHET!

INDUSTRISPIONASJON FOREGÅR HOVEDSAKLIG VIA USIKRE LAPTOPER SOM INNEHOLDER SENSITIV LAGRET INFORMASJON.

Det er kun skjermbilder, tastetrykk og museklikk somoverføres til din lokale maskin/enhet. Dataene og programmene ligger til enhver tid på serverparken hos oss. Dette gjør at man ikke trenger å tenke på sikkerhet når man arbeider, ettersom ingen data blir overført lokalt. Dette er en god løsning for å unngå at sensitiv informasjon spres på mange pc’er og er lett tilgjengelig for uvedkomne.

CLOUD COMPUTING

DYNAMISK SKALERING

PÅLITELIGHET

FORBEDRET SIKKERHET

FREMSKRITT

ANTIVIRUS

Få hjelp til å outsorce serverdriften:

1 + 2 =