Webhotell

Webhotell inkludert e-post og SSL sertifikat

Et webhotell gir deg rask, enkel og pålitelig webhosting for hjemmesider av alle slag. Du kommer raskt i gang, og det er enkelt å oppgradere. Webhotellet inkluderer dessuten både e-post og gratis SSL, og selvfølgelig helt glimrende support!

U

Finn ledig domene

Finn det perfekte domene i søket under.

Velg webhotell

Finn det beste webhotellet for deg og legg i handlekurv.

Bygg

Så snart registreringen er fullført hos oss kan du begynne å bygge!

w

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg å velge riktig om du ringer oss på 47 47 47 01.

WEBHOTELL HOS OSS INKLUDERER

 • Windows eller Linux

  Du kan fritt velge mellom Windows eller Linux operativsystem på våre webhotell.

 • Epost

  På alle våre webhotell får du epost inkludert. Du kan velge om du vil laste ned epost ( POP3) eller bruke IMAP. Slik kan du lese  både på telefon webmail eller i en epost klient. Ditt valg.

 • Adminverktøy

  Våre webhotell inkluderer tilgang til admin panel hvor man enkelt kan endre DNS instillinger, opprette epostkontoer, viderekoble – og mye statistikk på trafikk til nettsiden.

 • Backup

  Det tas daglig backup.

 • Webmail

  Ønsker du å bruke våre webbaserte epostleser er det Horde som er alternativet. Dette er inkludert i alle våre webhotell og du kan selv opprette ubegrensede antall epost.

 • Sikkerhet

  Sikkerhet er topp prioritet nummer 1. Våre webhotell har selvfølgelig spamfilter og virusfilter.

 • Viderekoblinger

  Du kan selv sette opp viderekoblinger. Ønsker du søkemotorvennlige viderkoblinger er dette noe vi kan hjeelpe med.

 • Ingen bindingstid.

  Vi fakturerer årlig og du kan flytte når du vil. Eneste betingelse er at man sier  opp abbonnementet før forfallsfristen på den årlige  fakturaen.

HVA ER EN DATABASE

En database er en organisert samling av data og benyttes stadig oftere i webapplikasjoner og dynamiske nettsteder. Dersom du skal installere et publiseringsverkøty CMS , feks wordpress eller Joomla), opprette en nettbutikk eller sette opp diskusjonsforum ller ha en gjestebok på nett. Det er mest sannsynlig MySQL-database man har behov for – og dette er inkludert i alle våre webhotell. Uavhengig av valgt operativsystem

Hva skjer hvis jeg har slettet noe uten å ønske det?
Det kan vi gjennopprette for deg fra den daglige backupen vi kjører.  Det er viktig å merke seg at vår standard sikkerhetskopi er ikke eldre enn 7 dager. Du kan få sikkerhetskopi av webhotell, MySQL- databaser og epost så lenge IMAP protokoller er benyttet.

m

OVER ALT ALLTID

FLEKSIBEL TILGANG PÅ DINE FILER

FLEKSIBEL PLASS

ALLE FORMAT OG STØRRELSER
R

NY TEKNOLOGI

PÅLITELIG