Digital Markedsføring

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor synlighet på nett, herunder annonsering, søkermotoroptimalisering, sosiale medier, performance rapporter og nyhetsbrev.

Vi ønsker å hjelpe deg å vinne øyeblikkene på nett. Som kunde eller forbruker ønsker vi raskt å vite, raskt å finne, vi ønsker å se og vi ønsker å kjøpe.

Som kunde er vi den samme som før, men veien til informasjon og kjøp er mye kortere. Det betyr at du som bedrift må sørge for å være synlig der kunden din er – på nett og mobil. Vi er ikke online. Vi lever online.

  1. Annonsering:

1.1 Google AdWords:

I følge data fra Google gjøres det mer enn 100 milliarder Google-søk hver måned og 95 % av alle nordmenn bruker Google til søk. Her kan du få ut din hjemmeside øverst blant søketreffene og varesortimentet ditt via Google Shopping. I tillegg kan du nå 90 % av alle nettbrukere via bannerannonsering i Google Displaynettverket og få gratis eksponering via Google My Business.

AdWords kan være en av dine mest lønnsomme markedskanaler, dersom du bruker det riktig. Vi mener at profesjonell hjelp er en god investering, slik at du får full kontroll over din markedskommunikasjon på digitale flater og at du får mest mulig tilbake for hver krone du investerer.

1.2 Bing:

Annonsering via Bing fungerer på samme måte som i Google søk. Her vil du få lavere trafikk enn i Google, men med lavere konkurranse blir klikkene billigere og lønnsomheten øker. Annonsering i Bing er et godt supplement for annonsering i Google.

1.3 Facebook & Instagram

Annonsering via Facebook Ads kan dukke opp i nyhetsstrømmen som et vanlig innlegg både på desktop og mobil, samt som et bilde eller video på instagram. Her kan du nå ut til over 3 millioner nordmenn som bruker tjenesten daglig, i tillegg til at du får fantastiske muligheter innen målretting. Her kan du segmentere etter: Kjønn, alder, bosted, sivilstatus, yrkestittel, interesser, m.m. 

  1. Søkermotoroptimalisering

Dersom du ikke ønsker å bruke penger på annonsering er dette veien å gå. Vi hjelper deg med siden din slik at du rangerer høyere i det organiske søket i Google. En god teknisk struktur fra start øker både levetid og lønnsomhet av din webside.

  1. Sosiale Medier

Nøkkelen til suksess på sosiale medier er et godt fundament: en god struktur og en klar strategi bak alt du gjør. Her kan vi hjelpe deg med mye, det seg være innholdsproduksjon, et godt rammeverk, en god sparrepartner eller full drift av dine sosiale medier.

  1. Performance Rapport

I samarbeid med deg fastsetter vi fornuftige måltall for nettsiden. Vi måler hva som fungerer og hva som bør endres og optimaliseres på siden. Dette gir deg en tilbakemelding om dine strategier fungerer – og hvor mye du får igjen for hver krone du spytter inn. Historien viser at det er de tilpasningsdyktige som overlever. Vi hjelper deg å gjøre de grepene som trengs i en digital verden med store endringer.

  1. Nyhetsbrev

Et nyhetsbrev er et godt supplement til kommunikasjonen du gjør via andre flater. Her får du unike muligheter når det kommer til å personliggjøring av budskapet ditt, i tillegg til høy relevans, da kunden allerede har akseptert deg som avsender. Den største fallgruven er å miste tillitten til kunden, ved at du oppleves som støyende og irrelevant. Vi hjelper deg med utformingen av nyhetsbrevet, slik at du får økt gjennomslagskraft og at din kunde opplever deg som relevant.

 

Klikk på de ulike lenkene for å lese mer eller fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg for en uforpliktende synlighetsprat!