15 + 11 =

Om Kamy Kommunikasjon

Kamy Kommunikasjon AS ble etablert i 2011 og er et IT selskap som jobber med serverdrift, nettverk, webtjenester og programmering. Vi er NORID akkreditert registrar og leverer tjenester innen domeneregistrering, webhotell og epost.

Nøkkelordet i vår drift er kommunikasjon og vi retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Kommunikasjon er selve livsnerven i et selskap og kommunikasjonsteknologi er i dag er omfattende område.

Hele tiden får vi bedre kompetanse på infrastruktur, web og kundeservice. Fordi det viktigste for oss er å gi kundene våre de beste løsningene.  Vi har lang erfaring innen IT, web, kommunikasjon, systemutvikling, administrasjon og kundeservice. Vi bruker konsulenter som er dedikerte & lidenskapelige på sitt fagfelt og  og samarbeider med andre bedrifter dersom det blir nødvendig . Vi fokuserer på høy ytelse til en fornuftig pris på infrastruktur. Slik får vi fornøyde kunder.

Kundeservice

God kundeservice handler om tilgjengelighet.  Dersom våre kunder har et problem er tiden ofte knapp, problemet kritisk og det skal være enkelt tak i oss.

Vi ser på våre kunder som partnere og vi ønsker å være en proaktiv, konstruktiv partner som optimaliserer kommunikasjon for kunden. Det innebærer å finne de beste  og enkleste løsningene tilpasset den enkeltes kunde behov. På denne måten kan kunden drive  kostnadseffektivt og fokusere på kjernevirksomhet – ikke dårlige systemer og kommunikasjons kanaler som sluker all tid.