IT-KONSULENT

ENKELTSTÅENDE OPPDRAG ELLER FAST AVTALE?

Vi har kjennskap til de mest brukte operativsystemer, routingsystemer, brannmurer, servere og har mer enn tyve års erfaring. Du kan trygt la våre konsulenter ta installasjon og konfigurering av ditt datasystem, nettverk eller operativsystem.

 

Våre skytjenester: 

 

Backup

Unngå å bli rammet av datatap. Skybasert backup utenfor driftsmiljøet ditt

microsoft 365

Ta med kontoret hvor du vil og jobb på den enheten som passer best for deg – datamaskin, mobil eller nettbrett

 

Microsoft Azure

Skyplattform fra Microsoft som leverer tjenestytelser via internet. Vi supporterer og drifter

 

Kontakt skjema

GÅR DET TREGT? 

 Redusert ytelse i en applikasjon kan skyldes det lokale nettverket, ekstern kommunikasjonslinje, den underliggende databaseserveren eller brukernes egen PC.

 MANGLER DU EN E-POST?

En e-post som ikke kommer frem til mottaker kan skyldes feilskrevet e-postadresse, lokale sikkerhetsinnstillinger eller feil på sentral Exchange-server eller brannmur. 

   

   DETTE HJELPER VI DEG MED:

  • Installering
  • Virusfjerning
  • Nettverksproblemer
  • Applikasjon
  • Sikkerhetsinnstillinger
  • Lokal pcServer

  I tillegg til å gi deg tips og råd om hvordan du best mulig opprettholder og vedlikeholder en sikker og stabil tjeneste, får du veiledning slik at du selv kan feilsøke og fikse enkle feil på et senere tidspunkt.

  Ved større oppgaver der du mener det trengs mer eller dedikert kompetanse, eller du ikke har tid til foreta slike oppgaver på egenhånd, er vi en telefon unna!

  Fordelen med ekstern IT hjelp er at du kan fokusere på din egen kjernevirksomhet og unngå investering i egen IT-avdeling. Vi sørger for installasjon, drift og foreta nødvendig oppgradering av ditt system.

    

   INSTALLASJON

   KONFIGURERING

   VEILEDNING

   VEDLIKEHOLD

   FEILSØK

   FIKSE