DEDIKERT SERVER

HVA ER EN DEDIKERT SERVER?  

 En dedikert server er en hostingtjeneste som innebærer at en privatperson eller en bedrift leier en server. Serveren plasseres i våres datasenter der du får ta del av våres infrastruktur som brannmur, internettoppkobling etc. Dette kan også sees som en form av outsourcing der kostnadene kan reduseres for bedrifter gjennom å dele infrastruktur med andre kunder istedenfor å eie det selv.

 

Våre skytjenester: 

 

Backup

Unngå å bli rammet av datatap. Skybasert backup utenfor driftsmiljøet ditt

microsoft 365

Ta med kontoret hvor du vil og jobb på den enheten som passer best for deg – datamaskin, mobil eller nettbrett

 

Microsoft Azure

Skyplattform fra Microsoft som leverer tjenestytelser via internet. Vi supporterer og drifter

 

Kontakt skjema

APPLIKASJONSSERVER (ASP)  

En ASP løsning innebærer at programmer og dokumenter ligger på eksterne servere som vedlikeholdes av oss. Du får tilgang til serverne via sikre tunneler (VPN) gjennom internett, men opplever det som å jobbe lokalt på egen PC.  Unasett hvor man logger seg på så har man full tilgang til alle systemer og filer.

 

EPOST SERVER

Mange bruker mye tid på å rydde og slette e-post for å holde seg flytende i hverdagen. Det blir dyre timer, både for den som må rydde for å få gjort jobben sin, og for den med IT-ansvar som må assistere og passe på at det hele tiden er plass.

 WEBSERVER

Den viktigste funksjonen til en webserver er å lagre, prosessere og levere websider til kunder. Den kan også brukes til gaming, datalagring, kjøre enterprise application og håndtere epost, FTP eller annet.

Vi bruker cPanel til å administrere websider.

DATABASESERVER

En databaseserver er et dataprogram som gir databasetjenester til andre dataprogrammer eller datamaskiner, som definert av klient-servermodellen. Begrepet kan også referere til en datamaskin dedikert til å kjøre et slikt program.