FORBEREDT PÅ KRISE?
Er du på utkikk etter online backup? En hybrid-løsning med backup lokalt og hos en leverandør? Eller ønsker du å sette bort alt backup-ansvaret? Kamy skreddersyr dine backup-løsning med ditt faktiske behov.
Enten du ønsker å overlate alt ansvar knyttet til backup til oss, eller du er på utkikk etter et supplement til egen backup eller som klient-backup, har vi løsningen du trenger.

 

Våre løsninger:

  • Full backup
  • døgnbackup

Våre backup-løsninger er velegnet for virksomheter i alle størrelser, vi har løsninger tilpasset alt fra Enterprise-segmentet til små og mellomstore bedrifter.

Felles for alle våre løsninger er: Brukervennlighet, fleksibilitet, sikkerhet, og komplett oversikt og kontroll over kostnader.

Mange virksomheter er ikke godt nok sikret mot brann, vannskader eller tyveri. Hvis uhellet er ute, har de ikke den nødvendige kriseberedskapen som skal til for å gjenopprette kritiske data for virksomheten.

Ønsker dere å beskytte virksomhetskritiske applikasjoner og IT-infrastruktur mot nedetid og tap av data?

Backup skal sørge for sikkerhetskopi av elektronisk lagrete data, mens restore er tilbakekopiering av sikkerhetskopien ved behov. Dette er en traust og på mange måter triviell oppgave, men en forutsetning for kriseberedskap. En backup kan tilsynelatende rusle og gå i årevis, men når dataene skal gjenopprettes viser den seg ubrukelig. Og mulighetene for redusert backupkvalitet er mange.

 

VEEAM BACKUP

Veeam er en fullverdig server backup løsning som tar image-basert backup av hele den virtuelle maskinen. Mulighet for restore av hele den virtuelle maskinen, Exchange/AD objekter eller enkelt filer fra lokalt backup-medium. Med Veeam teknologien er dette enkelt å sette opp, man slipper en gammeldags dedikert fiberlinje for DR infrastrukturen. Trafikken går krypert over internett mellom Veeam endepunktene på bakken og i sky. Veeam støtter VmWare og HyperV Hypervisor løsning og kan også integreres mot Azure.

  • En meget skalerbar løsning.
  • Mulighet for ut av hus backup av hele server infrastruktur miljøet med mulighet for enkel Restore av filer og fullverdig DR restore av servere fra Skyen og tilbake til on premesis.
  • VM data backup til azure
  • DR site i Azure

Vår backup til skyen ligger all data i en bunkers i Norge. Dekker norsk datalagringslov.

Med dagens eksplosive lagringsvekst er backup et mer komplekst og spennende område å jobbe innenfor enn på mange år.

Vi har lang erfaring innen backup og kan designe og implementere backup-løsninger fra flere leverandører.

 

 

ALLE TYPER DOKUMENTER

ALLE FILSTØRRELSER

FULL BACKUP

INGENTING GÅR TAPT

SIKKERT

PÅLITELIG

Ikke mist dataene dine! Ta kontakt:

3 + 4 =