OFFICE 365

Inkluderer nå Office 2016 og gir deg den komplette Microsoft Office opplevelsen. Med tilgang til de siste programmene, i tillegg til andre skybaserte produktivitetstjenester, finnes det et abonnement som fyller dine behov, uansett om du trenger det hjemme, på skolen eller på jobb.

Vi er Microsoft Silverpartner og kan du kan bestille direkte fra oss, hvor vi tar oss av full installasjon og eventuel overføring. Eller trenger du litt akutt hjelp på din eksisterende løsning?

 

HVORFOR?

N

Redusert investeringsbehov - tjenesten leies

N

Alltid nyeste versjon av programmene som inngår i Office familien

N

Ulike Office 365 utgaver - betalt for det som passer deg best

ULIKE UTGAVER AV OFFICE 365

Som for nesten alle Microsoft lisenser, så er ikke Office 365 bare Office 365. Office 365 leveres i en rekke ulike utgaver, hvor alle utgavene har ulik funksjonalitet og kapasitet.

Bruker man eksempelvis Word eller Excel sammen med tredjepartsprogrammer, så kreves dette som oftest en lokal installasjon av Office programmene. Har du ikke den rette versjonen av Office 365 er det ikke helt sikkert at dette er mulig. Tilsvarende er også dersom du ønsker at e-posten, kalender, og kontakter skal inngå i abonnementet, så krever det at rett versjon Office 365 leies.

ANDRE FORDELER

Dine ting, når som helst, hvor som helst. Uansett om du bruker en PC, et nettbrett eller en telefon, fungerer Office sømløst på tvers av alle enhetene dine.

Oppgraderinger er alltid inkludert. Du aldri sittende med utdatert programvare fordi alle nye oppgraderinger, til enhver tid, er inkludert i abonnementet ditt. Du får de nyeste fullversjonene av Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook og mer, lastet ned direkte til enhetene dine. Du kan fortsette å jobbe selv om du ikke er tilkoblet.

TEAM OG NETTVERK

FORENKLE INFRASTRUKTUREN

TILPASSET INNSIKT

FOR DEG OG ORGANISASJONEN DIN

~

SIKKERHET

PRESISE BRUKERKONTROLLER

Skaff deg Office 365 i dag:

14 + 14 =