HOLD INNBOKSEN DIN FRI FRA VIRUS

Den vanligste grunnen for bruk av spam-filtre er å hindre uønsket innhold å nå ens innboks, som for eksempel reklame og dataviruser. Spamfilteret krever ingen installasjon på din epostserver, og ingen installasjon av programvare hos brukerne.

 

 

HVA ER SPAMFILTER

Spamfilter, et program som skal sortere ut uønsket e-post (spam). Programmet kan kjøres enten på en server eller i tilknytning til en e-postklient på den enkelte brukers maskin. Spam-filtre kan bli installert av brukeren på enten egen e-postserver eller i eget e-postprogram. De fleste e-postprogrammer har et spam-filter installert som standard, og hindrer søppelpost å nå innboksen.

 

FORDELER MED SPAMFILTER

Svartliste avsendere effektivt, men ikke dersom avsenderadressen forfalskes.

Sile ut nøkkelord: Enkelt, men litt farlig da mange ekte meldinger kan rammes. Samtidig som spam allikevel slipper gjennom

Sjekk IP-adressene: Sjekk epostens opprinnelsested mot kontinuerlig vedlikeholdte svartelister. Problemet er at spammere er stadig flinkere til å skjule også IP adressen.

Overvåk eposter i spam filter: Liste med eposter som havner i spam filteret er oppdatert nå tid og kan sjekkes av bruker.

FANGER OPP

FJERNER UØNSKET E-POST

~

ØKER SIKKERHET

LAV FEILRATE

EN TJENESTE

FELLES LØSNING

Unngå uønsket kommunikasjon, kontakt oss:

2 + 8 =