Valg av nettbutikkløsning: Hvorfor velge WooCommerce?

WordPress/WooCommerce er vår anbefalte nettbutikkløsningen for de aller fleste bedrifter. Ikke helt uten grunn:

 1. WooCommerce er enkelt å bruke og enkelt å lære.

  WooCommerce er et enkelt system å komme i gang med, og inneholder gode verktøy som dekker de fleste behov. Woocommerce leveres med et brukervennlig kontrollpanel som gjør det enkelt for deg som butikkansvarlig  å administrere produkter, kampanjer, menyer etc.

  Skulle du ha behov for opplæring tilbyr EasyWeb Norge opplæring i verktøyet

 2. WooCommerce er det mest brukte handelssystemet i verden

  WooCommerce brukes nå av 29,8% av alle e-handelsløsninger i verden (sist oppdatert 6.januar 2016). Nettbutikkmotoren er globalt godt kjent og vokser raskt. Ny funksjonalitet utvikles og oppdateres i høyt tempo. WooCommerce er derfor et trygt valg for deg som skal starte nettbutikk eller bytte plattform.

 3. WooCommerce har høy fleksibilitet og gode muligheter for skreddersøm av funksjonalitet

  Plattformen har få begrensninger i forhold til hvordan nettbutikken skal se ut og hvilken funksjonalitet du ønsker. EasyWeb Norge er behjelpelig med å lage design, funksjonalitet og kode slik du ønsker det.

 4. Integrasjon med Mailchimp gir gode muligheter for å sende målrettede nyhetsbrev

  Send målrettede nyhetsbrev basert på hva dine kundene kjøper eller er interessert i.

 5. Du har stor frihet innen betalingsløsninger og fraktalternativer

  WooCommerce har en av de mest fleksible checkout / kasse modulene i bransjen. Det gjør det mulig å integrere et høyt antall av ulike betalingsløsninger og fraktalternativer. Klarna, Payex, Dibs, Nets, Paypal er velkjente betalingsformidlere og kan enkelt settes opp i WooCommerce. Med vår egenutviklede Logistra Caronzer for Woocommerce kan du enkelt få orden på logistikk og tilby et høyt antall transportører som f.eks. Posten Norge,Bring, PostNord etc.

 6. Norsk språklig administrasjonssystem

 7. Du kan du integrere de fleste økonomisystemer

  Kobling til lagersystemer og økonomisystemer er fullt mulig.  Integrasjoner krever programmering eller kjøp av eksterne plugins – ofte skreddersydd programmering.